Leerkracht Basisonderwijs

De Eerste Nederlandse Montessori School in Den Haag is op zoek naar (een) middenbouwcollega's voor 1,2000 FTE. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met montessori-ervaring.

De Eerste Nederlandse Montessori School (ENMS) is een school met een enthousiast en bevlogen team dat voor vernieuwend montessorionderwijs staat. Momenteel telt de ENMS 320 leerlingen, verdeeld over 12 groepen. De school is gehuisvest in een fraai, monumentaal schoolgebouw in de Vogelwijk in Den Haag, direct achter de duinen. Wij zijn onderdeel van de Stichting Het Rijnlands Lyceum. De ENMS heeft naast een eigen peutergroep ook naschoolse opvang in het eigen gebouw. De ENMS is een school die investeert in de verbetering en kwaliteit van het montessorionderwijs.

Degene die wij zoeken……

• is een inspirerende leider/leidster die het montessori gedachtegoed verbindt met moderne onderwijsontwikkelingen;
  • heeft oog voor de persoonlijke identiteit en de talentontwikkeling van de kinderen;
  • organiseert een uitdagende en stimulerende leeromgeving en bewaakt het pedagogisch klimaat;
  • houdt rekening met de belangen, positie en verantwoordelijkheid van kinderen, ouders en collega’s;
  • schept een veilig onderwijsklimaat waarin kinderen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen;
  • bouwt aan een open professionele sfeer, inspireert, motiveert en relativeert. Is verbindend én resultaatgericht;
  • is flexibel, stressbestendig en in staat om te reflecteren op eigen handelen en ontwikkeling om daarmee de kansen om te groeien te pakken;
  • heeft de kennis en kunde om de onderwijskwaliteit verder te ontwikkelen en te versterken;
  • heeft affiniteit met het internationale karakter van de Stichting Het Rijnlands Lyceum;
  • heeft een afgeronde Pabo opleiding met montessoribevoegdheid dan wel de bereidheid deze te behalen. Ervaring, bij voorkeur in het montessorionderwijs, is een pré!

Procedure

U kunt uw CV en motivatiebrief vóór 1 september sturen t.a.v. Cees Noordegraaf, directeur ENMS, naar het volgende e-mailadres: directie@enms.nl. U kunt ook gebruik maken van onze sollicitatiebutton.

Voor meer informatie en een functieprofiel kunt u contact opnemen met Cees Noordegraaf, directeur ENMS, 070-3231311.

Bezoek ook onze website: www.enms.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.