Open Sollicitatie

Stichting het Rijnlands is een ambitieuze stichting die zowel PO- als VO scholen, nationaal- en internationaal onderwijs verbindt. Meer dan 800 medewerkers zorgen ervoor dat zo’n 5900 leerlingen kwaliteit goed onderwijs krijgen. Binnen Het Rijnlands Lyceum werken enthousiaste medewerkers die onze leerlingen stimuleren zich maximaal te ontwikkelen. Het gaat daarbij niet alleen om het leren door leerlingen, maar ook om de professionele groei van onze medewerkers als noodzakelijk voorwaarde voor kwaliteit en innovatie.

Wilt u graag werken bij Het Rijnlands, maar staat uw droombaan er niet bij? Laat ons weten waar u naar op zoek bent. Stuur ons uw open sollicitatie samen met uw CV en geef daarbij aan naar welk soort functie u op zoek bent.

Direct solliciteren? Gebruik dan onze gele sollicitatie button onder aan de pagina.