Secretariaatsmedewerker

In verband met de verdere uitbreiding van onze Secondary School, zoeken wij per 1 Augustus 2017 een

Secretariaatsmedewerker Secondary School

0.8 FTE
                      4 werkdagen

Functie-omschrijving

Als secretariaatsmedewerker bent u verantwoordelijk voor het verrichten van administratief ondersteunende werkzaamheden voor ons Secondary School departement:

•naar onderwerp of project aanleggen en bijhoudenvan werkdossiers;

•verwerken van administratieve gegevens en hetopstellen van diverse overzichten t.b.v. hetmanagement;

•administratief voorbereiden van vergaderingen;

•behandelen van de ingekomen en uitgaande post;

•uitgifte en inname van lesboeken;

•beantwoorden van vragen van leerlingen,docenten en ouders.

Vereisten

•heeft uitstekende kennis van de Nederlandse enEngelse taal.

•heeft inzicht in de organisatorische en functioneleverhoudingen binnen de school;

•heeft uitstekende ICT vaardigheden en heeft metname kennis van bestandsinvoer,leerlingadministratiesystemenVO (bij voorkeurervaring met SOMToday);

•kennis van bestandsinvoer en tekstverwerken metde computer;

•kennis van de interne administratieve enprocedurele uitvoeringsvoorschriften;

•werkt zorgvuldig;

•kan goed in teamverband werken;

•toont initiatief;

•heeft goede communicatieve vaardigheden.

Een aanstelling in schaal 5 op basis van de Nederlandse rechtspositie conform de CAO-VO

Procedure
Belangstellenden die aan bovenstaand profiel voldoen, worden verzocht uiterlijk 14 augustus 2017 per e-mail een sollicitatiebrief te sturen aan recruitment@eshthehague.nl t.a.v. dhr. F. van de Kerkhof, directeur Europese School Den Haag met als onderwerp: Vacature Secretariaatsmedewerker Secondary School (en uw naam)

De sollicitatiegesprekken zullen vanaf 16 augustus 2017 op de school in Den Haag plaatsvinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.