Conciërge

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is per 7 januari 2019 op zoek naar een enthousiaste

Conciërge (0,4200 fte)

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is een algemeen bijzondere school met ca. 1.500 leerlingen verdeeld over vwo, tweetalig vwo, havo en mavo. Onze visie is ‘iedere leerling uitdagen en onderwijs bieden op eigen niveau’. Meer informatie over onze school vind je op www.rijnlands.nl.

Waar zijn we op zoek naar?
We zoeken een enthousiaste conciërge.
Op onze scholengemeenschap ben jij één van de vijf conciërges die zorgdraagt voor het reilen en zeilen binnen het gebouw en op het schoolplein. Samen zorgen jullie ervoor dat de docenten en leerlingen met veel plezier in een nette en schone school zich thuis voelen. Dit doe je onder andere door:

- toezicht te houden in en om de school;
- mee te helpen bij het opruimen en klaarzetten van (les)ruimten;
- de frisdrank- en snoepautomaten te vullen;
- logistieke werkzaamheden uit te voeren;
- alle voorkomende klussen op te pakken.

Het gaat om een functie voor één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 12:00 tot 17:30 uur. Verder werk je op informatieavonden en bij evenementen. Ook is het fijn als je bij ziekte en vrije dagen van collega's kunt inspringen. Het heeft de voorkeur wanneer je flexibel met het aantal werkuren kan omgaan.

Word jij onze nieuwe collega?
Wanneer je ervaring met BHV en EHBO hebt, is dit een pré. Bij voorkeur heb je enige ervaring als conciërge in het onderwijs en vind je het leuk om omringd te zijn met leerlingen in de leeftijdscategorie van 12 tot 18 jaar. Je bent positief ingesteld, houdt van aanpakken, je ziet altijd werk liggen, je werkt goed in teamverband en je beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Daarnaast ben je rechtvaardig, kun je streng zijn en heb je een natuurlijk overwicht.
Ook kun je overweg met Microsoft Outlook.

Voor meer informatie over de vacature is mevrouw Ilse Tacken (conrector) bereikbaar via telefoonnummer 0252 243070.

Wat hebben wij te bieden?
Op onze school heerst een veilig klimaat, er wordt in een prettige en open sfeer gewerkt. De CAO VO is van toepassing. Dat betekent ook o.a. alle schoolvakanties vrij.

Solliciteren
Solliciteer via de onderstaande sollicitatiebutton. De sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je sturen t.a.v. van Ilse Tacken, conrector.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs.