Conciërge

 Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt een: 
 
Conciërge (1 fte) 
 
Wij zoeken 
Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega, die onze leerlingen op een goede manier weet te begeleiden en aan te spreken. Jij bent de conciërge die zich voornamelijk richt op het omliggende terrein en de fietsenstalling. Hiernaast heb je met de andere conciërges diverse werkzaamheden. Je bent een teamspeler. 
 Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.  
  • Teamspeler 
  • Communicatief vaardig met de doelgroep op onze school 
  • BHV gecertificeerd is een pré. 
Je werkdag is afwisselend en zou er als volgt uit kunnen zien: 
Vroeg in de ochtend open je het gebouw en zorg je ervoor dat alles er netjes uitziet. Je begroet de leerlingen in de fietsenstalling en motiveert hen om hun fiets netjes te stallen. Tijdens je ronde door de school merk je dat de automaten moeten worden bijgevuld en je checkt gelijk of alles goed werkt.  
Dan is het pauze voor de leerlingen, je houdt toezicht op de pleinen en spreekt hier en daar een leerling aan op zijn of haar gedrag, en je maakt een praatje met nieuwe leerling uit de USA want je Engels beheers je prima. De tuin is ondertussen toe aan wat onderhoud, je snoeit een struik en verwijdert wat onkruid. Onderweg zie je dat een paar stoelen de nooduitgang blokkeren, dus dat los je snel even op. 
Vandaag is je collega van de repro vrij en er is een spoedklus, die pak je na de lunch op. Eerst even met collega’s bijpraten in de pauze en ondertussen genieten van een lentezon in de binnentuin. In de grote pauze begeleid je een groepje leerlingen bij hun corvee taken. Daarna vraagt een collega je om te helpen want hij heeft wat onderhoud te verrichten aan het gebouw en kan wel een paar handen extra gebruiken. 
Aan het eind van de middag loop je een rondje door de school samen met een collega waarbij jullie de lokalen opruimen en papierbakken legen. Dan zit de dag erop en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Morgen is het brugklasfeest, dat wordt overwerken, maar wel heel gezellig! 
  
Wie zijn wij? 
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kenmerkt zich door onze focus op internationalisering: we hebben tweetalig onderwijs en een internationale afdeling. Met ruim 130 medewerkers geven we invulling hieraan. Leerlingen kunnen bij ons een havo-, atheneum-, of gymnasiumdiploma halen. Een grote groep vwo-leerlingen kiest voor tweetalig onderwijs Nederlands-Engels. Een kwart van de leerlingen volgt het Engelstalige internationale programma van het Internationaal Baccalaureaat. Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven.  
 
Wij bieden 
We bieden je een marktconform salaris volgens de CAO VO (schaal 4). Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden zoals een ruime verlofregeling, tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling, een persoonlijk budget voor scholing en korting op diverse verzekeringen. 
 
Het betreft een tijdelijke benoeming voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.   
 
Kijk voor meer informatie over onze school op onze website: www.rlo.nl 
  
                                     Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, daar kom je verder mee! 
 
Sollicitatieprocedure 
Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. 
 
Wil je meer informatie over de vacature of onze school? Neem dan contact op met Christiaan Blijleven, conrector Beheer en Organisatie via 071- 519 3500. 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.