Docent Aardrijkskunde

Zoekt een enthousiaste en gedreven:

Docent Aardrijkskunde (1e graad – 0,8 fte)

Met ingang van schooljaar 2019-2020

Zoek je een inspirerende omgeving waar je op creatieve en uitdagende wijze inhoud kunt geven aan je lessen?
Ben jij – net als wij – gedreven om het beste uit jezelf te halen?
Dan komen wij graag met jou in contact!

Omgaan met verschillen en differentiatie zijn onze kernkwaliteiten die we ook graag tot uitdrukking brengen in de samenstelling van ons team. We maken ons sterk om jouw kwaliteiten in beeld te krijgen en die optimaal in te zetten.
We gaan uit van mogelijkheden bij onze leerlingen en hebben veel aandacht voor ruimte en groei. Deze visie vertaalt zich naar aandacht voor ontwikkeling van medewerkers en een lerende organisatie. We stimuleren initiatieven zodat je jouw specifieke bijdrage kunt laten zien en we faciliteren je graag in je verdere professionele ontwikkeling. We zijn niet voor niets regionale opleidingsschool – ontwikkeling zit diep in onze genen daardoor.
We werken in een open en actieve sfeer, gericht op samenwerking. We hebben we een uitgebreid inwerkprogramma voor nieuwe collega’s omdat we het belangrijk vinden dat je je snel thuis voelt bij ons, want alleen dan kun je het beste van jezelf laten zien.

Wat bieden wij?
Naast de warme, inspirerende, lerende omgeving, fijne collega’s, korte lijnen, veel ruimte en verantwoordelijkheid zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang.
We bieden je natuurlijk een marktconform salaris in overeenstemming met je opleiding / ervaring. Daarnaast zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden en is de CAO VO van toepassing.
Je komt te werken in een modern schoolgebouw, waarbij duurzaamheid belangrijk is en dat kort geleden volledig is gerenoveerd. Parkeren is geen probleem en het station is op loopafstand.

Meer informatie?
Als je meer wilt weten kun je contact opnemen met mw. A. Verkade, rector, te bereiken op telefoonnummer 0252 243070.

Interesse?
Wil je ons team komen versterken en jouw kennis, ervaring en sterke punten inzetten voor onze leerlingen, je collega’s en de schoolorganisatie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton onderaan dit scherm gebruiken.

We hanteren de sollicitatiecode van de Stichting Het Rijnlandslyceum, deze vind je op onze websitewww.rijnlandslyceum.nl/werken-bij