Docent Biologie

Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is een bijzonder neutrale school voor havo en vwo onderwijs. De school heeft een grote internationale afdeling en biedt tweetalig onderwijs in de vwo afdeling. Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven. De school heeft ruim 1400 leerlingen.


Wij zoeken

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt met ingang 1 maart docent Biologie (0.15 fte).

Wij bieden
Naast een baan met betekenis biedt Het Rijnlands aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden passend bij de mogelijkheden van de CAO VO. Denk hierbij aan 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in reiskosten en de ABP-pensioenregeling. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden presenteren zoals een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.


Sollicitatieprocedure
U kunt uw motivatiebrief en C.V. sturen ter attentie van Jantine Boomsma, conrector. U kunt solliciteren via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Wilt u meer informatie over de vacature of onze school? Neem dan contact op met Willeke Snijder, secretaresse, via 071- 519 3500.

Meer informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.rlo.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.