Docent Duits

Wordt u onze nieuwe collega?
Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is op zoek naar een enthousiaste docent Duits met ingang van 1 februari 2018 voor ongeveer 0.4800 FTE, met een tweedegraads lesbevoegdheid.

Naast de onderwijskundige kwaliteiten, zijn wij op zoek naar een docent die samen met de collega’s van de sectie, het vak verder ontwikkelt. Ervaring met gedifferentieerd, digitaal onderwijs is een pré.

Voor meer informatie over de vacature is de heer Willem Visser (conrector) bereikbaar via w.visser@rijnlandslyceum-rls.nl.

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is een algemeen bijzondere school met ca. 1500 leerlingen verdeeld over vwo, tweetalig vwo, havo en mavo. Onze visie is ‘iedere leerling uitdagen en onderwijs bieden op eigen niveau’. Dat lukt ons, onze kracht zit daarbij in het omgaan met verschillen. Differentiatie is daarbij ons kernwoord. Hiervoor en voor onze constante hoge slaagpercentages kregen we in 2016 de erkenning ‘Excellente School’.
Meer informatie over onze school vindt u op www.rijnlands.nl.

Wat kunnen wij u bieden?
Het Rijnlands Lyceum Sassenheim biedt aanstellingen in salarisschalen LB tot en met LD. De CAO VO is van toepassing.
We hebben een modern schoolgebouw waarvan de renovatie na de zomer van 2017 is afgerond. De tweede etage is helemaal als bètavleugel ingericht. Op school is een veilig klimaat, er wordt in een prettige open sfeer gewerkt. Een station is op loopafstand van de school.

Solliciteren

Uw sollicitatie voorzien van motivatie en CV kunt u sturen t.a.v. van Willem Visser, conrector, naar w.visser@rijnlandslyceum-rls.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.