Docent Engels

Wordt u onze nieuwe collega?

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is met ingang van schooljaar 2018-2019 op zoek naar een enthousiaste docent Engels, bij voorkeur eerste graad.

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim is een algemeen bijzondere school met ca. 1500 leerlingen verdeeld over vwo, tweetalig vwo, havo en mavo. Onze visie is ‘iedere leerling uitdagen en onderwijs bieden op eigen niveau’. Dat lukt ons, onze kracht zit daarbij in het omgaan met verschillen. Differentiatie is daarbij ons kernwoord. Hiervoor en voor onze constant hoge slaagpercentages mag de school ook dit jaar het predicaat ‘Excellente School’ voeren. Meer informatie over onze school vindt u op www.rijnlands.nl.

Wat kunnen wij u bieden?

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim biedt aanstellingen in salarisschalen LB tot en met LD. De CAO VO is van toepassing. We hebben een modern schoolgebouw dat in de zomer van 2017 is gerenoveerd. Er zijn bijvoorbeeld ruimtes zoals mini-leerpleinen gecreëerd die samenwerken in kleine groepjes en ook zelfstandig werken mogelijk maken. Dit sluit naadloos aan op onze visie en geeft letterlijk ruimte aan verschillende manieren van onderwijsgeven.

Op school heerst een veilig klimaat, er wordt in een prettige open sfeer gewerkt.
Een station is op loopafstand van de school.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kunt u mevrouw A. Verkade, rector, bereiken via het algemene telefoonnummer 0252 243070.

Wilt u reageren?

Voor uw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kunt u de sollicitatiebutton onderaan dit scherm gebruiken.

Reageren is mogelijk tot en met vrijdag 13 april a.s..

We hanteren de sollicitatiecode van de Stichting Het Rijnlandslyceum, als u wilt sturen wij u die toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.