Docent Engels 1e graad (TTO, MYP en Regulier)

Het Rijnlands Lyceum Wassenaar zoekt met ingang van 1 augustus 2019 een
Docent Engels  1e graad (TTO, MYP en Regulier)  (± 0,5 fte)

Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is een school voor gymnasium, atheneum, havo en tweetalig onderwijs. De school is in 1936 opgericht. De grondslag van het Rijnlands Lyceum is algemeen bijzonder: alle levensbeschouwingen worden gelijkwaardig gerespecteerd. Openheid en transparantie zijn kernwaarden in het handelen van de school.
In 2019 mocht het Rijnlands Lyceum Wassenaar voor de derde keer het predicaat ‘excellente school’ in ontvangst nemen.

Wij zoeken
Wij zijn per 1 augustus 2019 op zoek naar een Docent Engels 1e graad voor ± 0,5 fte. Het betreft voor onze TTO afdeling, MYP afdeling en Regulier onderwijs.
 
Wij bieden
Naast een baan met betekenis biedt Het Rijnlands aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden passend bij de mogelijkheden van de CAO VO. Denk hierbij aan 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in reiskosten en de ABP-pensioenregeling. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden presenteren zoals een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.

Sollicitatieprocedure
U kunt uw motivatiebrief en C.V. sturen ter attentie van mevr. Joyce Potter van Loon-Kraaij, conrector, naar het volgende emailadres:
sollicitatie@rijnlandslyceum-csb.nl.
Direct solliciteren? Gebruik dan de sollicitatiebutton onderaan de pagina.

Heeft u nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met mevr. Joyce Potter van Loon-Kraaij. Tel: 070-511 04 00.
Meer informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.rijnlandslyceumwassenaar.nl.