Docent natuurkunde

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar

Docent natuurkunde (0,6 FTE), eerstegraad

Tijdelijk in verband met vervanging wegens zwangerschapsverlof.

Omdat het ook om klassen in TTO gaan is kunnen lesgeven in het Engels een voorwaarde.

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is een bijzonder neutrale school voor havo en vwo onderwijs. De school heeft een grote internationale afdeling en biedt tweetalig onderwijs in de vwo afdeling. Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven. De school heeft ruim 1400 leerlingen.

Wij zoeken

Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren docent natuurkunde die onze leerlingen weet te stimuleren en motiveren.

Naast een baan met betekenis biedt Het Rijnlands aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden passend bij de mogelijkheden van de CAO VO. Denk hierbij aan 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in reiskosten en de ABP-pensioenregeling. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden presenteren zoals een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.

Sollicitatieprocedure
U kunt uw motivatiebrief en C.V. sturen ter attentie van Lieke Hergelink, conrector. U kunt solliciteren via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Wilt u meer informatie over de vacature of onze school? Neem dan contact op met Willeke Snijder, secretaresse.

Meer informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.rlo.nl.

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, daar kom je verder mee!