Docent Natuurkunde

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt met ingang van 1 augustus 2018 een

Docent Natuurkunde (0,8000-1,000 FTE), 1e graads

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is een bijzonder neutrale school voor havo en vwo onderwijs. De school heeft een grote internationale afdeling en biedt tweetalig onderwijs in de vwo afdeling. Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven. De school heeft ruim 1400 leerlingen.

Wij zoeken
Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en collegiale docent Natuurkunde met een eerstegraads lesbevoegdheid, die onze leerlingen weet te stimuleren en motiveren. Centraal daarin staat de ambitie om leerlingen de ruimte en de mogelijkheden te geven zich optimaal en breed te ontwikkelen.

Naast een baan met betekenis biedt Het Rijnlands aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden passend bij de mogelijkheden van de CAO VO. Denk hierbij aan 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in reiskosten en de ABP-pensioenregeling. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden presenteren zoals een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.

Sollicitatieprocedure
U kunt uw motivatie brief en C.V. sturen ter attentie van Jantine Boomsma, conrector, via de gele sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Wilt u meer informatie over de vacature of onze school? Neem dan contact op met Mevr. Willeke Snijder, secretaresse, via 071- 519 3500.

Meer informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.rlo.nl