Docent Nederlands

In verband met zwangerschapsverlof zijn wij voor de periode van 29 oktober 2018 tot 6 februari 2019 op zoek naar een:

Docent(e) Nederlands
(tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof)
1ste graads (0.8fte)

Functie-eisen:
• eerstegraads bevoegdheid voor het geven van het vak Nederlands;
• recente onderwijservaring op havo/vwo-niveau,eventueel examenklassen;
• ervaring op het gebied van gedifferentieerd en zelfstandig werken;
• goede kennis van de Engelse taal;
• goede vaardigheden en kwalificaties op het gebied van ICT.

Tot aanbeveling strekt:
• 5 jaar onderwijservaring;
• ervaring in internationale en/of interculturele onderwijssituaties;
• kennis van andere EU talen;
• bereidheid tot het uitvoeren van aanvullende taken buiten het curriculum;
• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
• Goede organisatorische vaardigheden.

Geboden wordt:
• Een aanstelling op basis van de Nederlandse CAO-VO en een salariëring conform de relevante lerarenschaal.

Procedure:
Belangstellenden die aan bovenstaand profiel voldoen kunnen zich tot 15 oktober 2018 kandidaat stellen. Dit kan per email aan recruitment@eshthehague.nl t.a.v. dhr. Van de Kerkhof, directeur Europese School Den Haag, met als onderwerp: Docent(e) Nederlands en Nederlands als vreemde taal (tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof).
Voorzien van de volgende documenten:

Een sollicitatiebrief met motivatie, een cv en een ingevuld ‘application form’ te downloaden van de website van de school: job application form

Informatie over de Europese School Den Haag is te vinden op www.eshthehague.nl op de site www.eursc.eu kunt u algemene informatie over de Europese Scholen vinden.