Energieke Administratief medewerker

Wij zoeken per direct een:

energieke administratief medewerker
Voor onze internationale afdeling
(1,0 fte – deeltijd is bespreekbaar)

Trefwoorden: verbinder, communicatief, hands-on, spin in het web, organisatietalent, service gericht, gedreven, regelen – ‘never a dull moment’.

Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren administratieve collega, die houdt van aanpakken, contact met ouders en leerlingen.
Je komt te werken in onze internationale afdeling waarbij je in contact bent met leerlingen en ouders van diverse nationaliteiten. (Near) native kennis van de Engelse en Nederlandse taal is daarom essentieel. Incidenteel vertaal je teksten naar het Engels.
Je bent ervaren in het bijhouden van overzichtelijke administraties. De leerlingenadministratie is jouw verantwoordelijkheid en je ondersteunt het aanmeldproces van leerlingen. We werken hiervoor met (internationale) onderwijsadministratiesystemen (SOM, ManageBac, OpenApply).
Je geeft uitleg over de interpretatie en uitvoering van regelingen aan leerlingen en belangstellenden.
De jaarkalender van de internationale afdeling houd je actueel. Je registreert leerlingen die deelnemen aan examens, maakt een examenrooster, controleert de resultaten en verwerkt die gegevens ten behoeve van het uitreiken van  diploma’s en certificaten.
Uiteraard heb je regelmatig contact met docenten en andere collega’s, samenwerken is aan de orde van de dag: met het international leadership team, het schoolbrede administratieteam, en ook met relaties van de school.
Verbeteren van processen en procedures is voor jou een automatisme. Je krijgt energie van het (mede) organiseren en coördineren van evenementen voor de school.

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kenmerkt zich door onze focus op internationalisering: we hebben tweetalig onderwijs en een internationale afdeling. Met ruim 150 medewerkers geven we invulling hieraan. Een kwart van de leerlingen volgt het Engelstalige internationale programma van het Internationaal Baccalaureaat. Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven.

Het betreft een tijdelijke benoeming met uitzicht op vast. We nodigen kandidaten die in deeltijd samen met een collega deze fulltime functie willen vervullen, uitdrukkelijk ook uit om te reageren.

Naast een ambitieuze werkomgeving, een internationale sfeer en plezierige deskundige collega’s, korte lijnen, ruimte voor ontwikkeling en initiatieven, zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang.
We bieden u natuurlijk een marktconform salaris in overeenstemming met uw opleiding en ervaring. Vanzelfsprekend is de CAO VO van toepassing.

Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden zoals een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.

Kijk voor meer informatie over onze school op onze website: www.rlo.nl

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, daar kom je verder mee!

Sollicitatieprocedure
U kunt solliciteren via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Wilt u meer informatie over de vacature of onze school? Neem dan contact op met Mathijs Hekkelman, conrector International Department via 071- 519 3500.