Leerkracht basisonderwijs

De Eerste Nederlandse Montessori School in Den Haag is op zoek naar een

Leerkracht basisonderwijs

Bovenbouw      -    minimaal 3 dagen     -       0,5750 FTE

Onze voorkeur gaat uit naar een leerkracht met montessori-ervaring en affiniteit met de diverse bouwen. De grondslag van deze vacature is tijdelijk met zicht op vast.

De Eerste Nederlandse Montessori School (ENMS) is een school met een enthousiast en bevlogen team dat voor vernieuwend montessorionderwijs staat. Momenteel telt de ENMS 320 leerlingen, verdeeld over 12 groepen. De school is gehuisvest in een fraai, monumentaal schoolgebouw in de Vogelwijk in Den Haag, direct achter de duinen. De ENMS is een basisschool onder de paraplu van de Stichting Het Rijnlands Lyceum. De ENMS is een school die investeert in de verbetering en kwaliteit van het montessorionderwijs.

Degene die wij zoeken……
•heeft een afgeronde Pabo opleiding met montessoribevoegdheid dan wel de bereidheid deze te behalen. Ervaring, bij voorkeur in het montessorionderwijs, is een pré!
•verbindt het montessori gedachtegoed met moderne onderwijsontwikkelingen;
•heeft oog voor de persoonlijke identiteit en de talentontwikkeling van de kinderen;
•organiseert een uitdagende en stimulerende leeromgeving en bewaakt het pedagogisch klimaat;
•houdt rekening met de belangen, positie en verantwoordelijkheid van kinderen, ouders en collega’s;
•schept een veilig onderwijsklimaat waarin kinderen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen;
•bouwt aan een open professionele sfeer, kan inspireren, motiveren en relativeren.
•is verbindend én resultaatgericht;
•is flexibel, stressbestendig en in staat om te reflecteren op eigen handelen en ontwikkeling om daarmee de kansen te pakken om te groeien;
•heeft de kennis en kunde om de onderwijskwaliteit verder te ontwikkelen en te versterken;
•heeft affiniteit met het internationale karakter van de Stichting Het Rijnlands Lyceum.

Procedure
U kunt uw CV en motivatiebrief sturen t.a.v. Cees Noordegraaf, directeur ENMS, naar het volgende e-mailadres: directie@enms.nl.
Voor meer informatie en een functieprofiel kunt u contact opnemen met Cees Noordegraaf 070-3231311.

Bezoek ook onze website: www.enms.nl.