Leerkracht Primair Onderwijs

Wij zijn een geaccrediteerde Europese school gevestigd in Den Haag. Momenteel hebben we binnen het primair onderwijs een vacature op onze Nederlandstalige afdeling. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die het een uitdaging vindt om in een internationaal team verder vorm te geven aan onze school. We hebben een vacature voor een:

Leerkracht Primair Onderwijs (0.8000 FTE)

Vereisten
volledige bevoegdheid voor het geven van basisonderwijs
minimaal 3 jaar recente onderwijservaring, bij voorkeur in de groepen 3 tot en met 7
ervaring op het gebied van adaptief onderwijs
goede vaardigheden op het gebied van ICT

Tot aanbeveling strekt
ervaring met meertalige leerlingen voor wie het Nederlands niet de eerste taal is
ervaring in internationale en/of interculturele onderwijssituaties
goede kennis van de Engelse taal en één of meer van de volgende talen: Frans, Spaans, Duits, Italiaans

Verder verwachten wij van de kandidaat
veranderingsgezindheid en goede organisatorische vaardigheden
brede inzetbaarheid en een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen in de school
een hoge mate van zelfstandig functioneren
grote flexibiliteit en bereidheid tot samenwerking in een internationaal team
uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
u bent gevestigd in of nabij Den Haag

Een aanstelling op basis van de Nederlandse CAO-PO en een salariëring conform de relevante lerarenschaal.
Een vaste aanstelling na een positief beoordeelde proefperiode van 1 jaar.
Professional Development.

De werkweek bestaat uit: één dag groep 5 en één dag groep 6. De andere twee dagen worden ingezet waar nodig wordt geacht.

Procedure
Bij belangstelling ontvangen wij graag een motivatiebrief, vergezeld van een C.V. en een compleet ingevuld sollicitatieformulier via recruitment@eshthehague.nl. U kunt uw sollicitatie richten aan de heer F. van de Kerkhof, directeur ESH. Vermeld als onderwerp 2018-22 Leerkracht PO en uw naam. De sluitingsdatum voor deze vacature is zondag 28 oktober.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 5 november. De 2e gesprekken en proeflessen vinden plaats op 15 november (wijzigingen onder voorbehoud).

De door u gemaakte reiskosten voor deze sollicitatie worden vergoed. Meer informatie volgt bij de uitnodiging.
Gedetailleerde informatie over onze sollicitatieprocedure zijn te lezen op de vacature pagina op onze website. U wordt verzocht de informatie goed door te lezen.

Informatie over de Europese School Den Haag kunt u vinden op www.eshthehague.nl en op www.rijnlandslyceum.nl. Op de site www.eursc.eu kunt u algemene informatie over de Europese Scholen vinden.