Onderwijsassistent

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt voor schooljaar 2019-2020 een
Onderwijsassistent (0,8 fte)
                              
Wij zoeken
Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren collega, die onze leerlingen op een goede manier weet te begeleiden en de docenten ondersteunt bij het lesgeven in praktische zin . Je komt met name te werken in onze Nederlandse afdelingen maar goede beheersing van de Engelse taal is zeker een pré gezien het internationale karakter van de school.

Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kenmerkt zich door onze focus op internationalisering: we hebben tweetalig onderwijs en een internationale afdeling. Met ruim 130 medewerkers geven we invulling hieraan. Leerlingen kunnen bij ons een havo-, atheneum-, of gymnasiumdiploma halen. Een grote groep vwo-leerlingen kiest voor tweetalig onderwijs Nederlands-Engels. Een kwart van de leerlingen volgt het Engelstalige internationale programma van het Internationaal Baccalaureaat. Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven.
 
Wij bieden
Naast een ambitieuze werkomgeving, een internationale sfeer en plezierige deskundige collega’s, korte lijnen, ruimte voor ontwikkeling en initiatieven, zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang.
We bieden je een marktconform salaris in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Vanzelfsprekend is de CAO VO van toepassing. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden zoals een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.
 
Het betreft een tijdelijke benoeming voor de duur van één jaar.  
 
Kijk voor meer informatie over onze school op onze website: www.rlo.nl
 
 
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, daar kom je verder mee!

Sollicitatieprocedure
U kunt solliciteren via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.
 
Wilt u meer informatie over de vacature of onze school? Neem dan contact op met Frank Baas, conrector Bedrijfsvoering via 071- 519 3500.