Technisch Onderwijsassistent

Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is een school voor gymnasium, atheneum, havo en tweetalig onderwijs. De school is in 1936 opgericht. De grondslag van het Rijnlands Lyceum is algemeen bijzonder: alle levensbeschouwingen worden gelijkwaardig gerespecteerd. Openheid en transparantie zijn kernwaarden in het handelen van de school.
In 2019 mocht het Rijnlands Lyceum Wassenaar voor de derde keer het predicaat ‘excellente school’ in ontvangst nemen.
In september 2019 opent onze school International School Wassenaar – Rijnlands Lyceum  de deuren voor Internationale studenten.

Per 1 augustus 2019 zoeken we een Technisch Onderwijs Assistent (1,0 fte).

Als Technisch Onderwijs Assistent (TOA) ondersteun je docenten bij het practicum onderwijs in de vakken Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en Integrated Science in de Internationale afdeling (met nadruk het vak Biologie).
In de brugklas starten we al met het vak praktische Natuurkunde en in de tweede klas starten we met Scheikunde.
Je werkt samen met een collega TOA en bent ook in staat zelfstandig proeven, testen en opdrachten voor te bereiden en leerlingen te begeleiden bij de uitvoering. Andere voorkomende werkzaamheden zijn ICT gerelateerde zaken en onderhoud in de praktijklokalen.
Wij zijn op zoek naar een collega die zijn of haar vakkennis wil inzetten om een bijdrage te leveren aan uitdagend onderwijs voor onze leerlingen. De geschikte kandidaat moet minimaal een afgeronde MBO opleiding hebben, bijvoorbeeld laboratoriumonderwijs. 
In verband met startende en groeiende Internationaal onderwijs is goede mondelinge beheersing van de Engelse taal gewenst.
 
Heeft u nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met mevr. Joyce Potter van Loon-Kraaij. Tel: 070-511 04 00.
Meer informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.rijnlandslyceumwassenaar.nl